6 Aralık 2010 Pazartesi

heryerde bir festivaldir gidiyor lan

Kannapolis kentin önceki Noel ağacı ışıklandırma törenleri bina ve katılımcılar için daha fazla faaliyet ekleyerek, "A Kannapolis Christmas" adlı yeni bir festival ile Village Park'ta tatil sezonu Cumartesi başladı, organizatörler söylüyorlar.

"A Kannapolis Christmas" 02:00 'de başlayacak ve festival de şimdi canlı bantları, kilise koroları, karnaval sürmek, bir sevişme hayvanat bahçesi, yüz boyama ve daha fazlasını içerir 18:00' de Yılbaşı Ağacı Işıklandırma ile sonuçlanacak. Ayrıca, sabit duran yerel okullar, işletmeler ve sivil toplum örgütlerinin dev bir Noel kartı rekabet ve gösterişli evler, yüzer için görüntüler olacaktır.

Kannapolis Kent Konseyi yıllık Noel geçit yerine ağaç aydınlatma töreni tüketmek bu yılın başlarında karar verdi. zaman tartışılan endişe geçit orada bazı işletmeler ulaşmasını alışveriş ve müşterilerinin önlenmesi, şehir merkezinde trafik kesintiye olmasıydı.

Ama Kannapolis sakinleri yine geçit istedi ve Eylül aylarında, Cabarrus Etkinlikler Derneği bu geçit devam etmesi planlanmaktadır söyleyerek, ileri geldiğini söyledi. Bu yüzden, Kannapolis hem bu yıl alır. Geçit ağaç aydınlatma festival sonra Cumartesi 11 Aralık, planlanmaktadır.

Festivalde, Noel Baba parkta güncellenmiş bir evde mahkeme yapacak. park geçiyor Rotary Express Tren, $ 2 bilet başına sürmek için hazır olacaktır. Karnaval rides 50 sent her olacaktır. $ 5 bileklik için, festival müdavimlerinin sınırsız sürmek alacaksınız.

Çeşitli sanat ve el sanatları görüntüler ana çim alanda bir çadırda sergilenecek. çeşitli satıcılardan bir düzine yemek seçenekleri daha fazla olacaktır.

Kannapolis AL Brown Marching Band ve müzikal bir topluluk gerçekleştirmek için planlar akşam Yılbaşı Ağacı Işıklandırma törenin ardından, bir havai fişek gösterisi ile sona erecek.
Şehir Büroları arkasında da dahil olmak üzere şehir etrafında çeşitli park alanları, kalabilir servisi, Araştırma Kampüsü ve Köy Kannapolis kütüphanede mevcut olacak 21:45 Handikap erişilebilir otopark 01:30 arasında çalışacak.

Duke Energy, CMC-Kuzeydoğu, Shed Zaman, Lowe's Home İyileştirme, BJ's Toptan Club, S & D Kahve, Bass Pro Shops ve Hinson Electric bu yılki etkinliğin sponsor oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder