5 Aralık 2010 Pazar

saçmalamanın dayanılmaz hafifliği üzerine

iş arayanlar için Top 10 maaş müzakere ipuçları

Maaş Müzakere bir görüşme sürecinin önemli bir parçası biridir. Ulaşmak düzgün bu 10 maaş müzakere ipuçları planlama hak İş ilanları. Eğer iş arama veya deneyimli yanlısı yeni olsanız, size maaş müzakere veya dehşet onun sanat aşk olsun, gerçeği bilmeden maaş müzakere taktikleri ve kaçınarak maaş müzakere mayın iş aradığınız ve hak vermek elde anahtarı olmasıdır .

çok maaş müzakere taktikleri hakkında yazılmış olsa da, bu yazı size çok daha düşük iş sonuçlanabilir sağlamak ya da daha kötüsü bunu elde etmek için çok çalıştık iş teklifi kaybetme maaş müzakere hatalardan sakınmak istiyorsanız müzakere teknikleri üzerinde duruluyor.

Bu 10 maaş müzakere ipuçlarını kolayca bu makalede rehberlik takip ederek size yardımcı olur.
Müzakerelerin uygun olmalıdır

Değil sen görüşmeler sırasında yapabilirsiniz en büyük hatadır düzgün Müzakere. Eğer sadece yerleşmek ve aldığınız ne olursa olsun kabul karar veriyorlar.

Çalışma genç iş arayanlar ve kadın iş arayanlar genellikle ya tamamen müzakere prosedürü anlayış ya da bir antipati veya rahatsızlık müzakere kavramı ile gelen bu hata yapmak olduğunu göstermektedir.

emeklilik primi genellikle yüzde olduğundan daha düşük bir maaş değer sizden daha Çökeltme (Eğer daha az kazanacağım (en yükseltir maaşın bir yüzdesi olarak dayanır, çünkü) daha küçük yükseltir alabilir ve küçük bir emeklilik bazı ana olumsuz mali sonuçları vardır maaş) ile.

Ama kalbinde hissetmek bir maaş için yerleşme de sadece geri mali bırakmazsın sen nihayet ciddi iş ve / veya işveren sevmemek alıncaya kadar da az yemek düşüktür.

demek, bazı mesleklere (satış gibi) gerek yok, bu sizin maaş görüşecek bekleniyor.
tahmini maaş ortaya etmeyin

Bilgi, iş arayanların ne kabul edecek işveren söylüyor yapmak yaygın bir hata ile birlikte müzakere her tür anahtardır.

Bazen işveren bir maaş geçmişi veya maaş ihtiyacı sorar özellikle bu bilgiyi sunmak değil zordur.

Bazı işverenler de aradığınız ne maaş ön röportajda soracaktır. Tüm bu durumlarda, dikkatle durum nasıl işleyeceğini belirlemek gerekir.

Eğer zamanı geldiğinde daha iyi bir teklif müzakere için sahip olacaksınız - eğer varsa - daha önce size bu tip bilgiler, daha az yer vazgeçtim.

Genellikle çok erken görüşme süreci içinde maaş gereksinimleri hakkında sorulduğunda mümkün olduğunca tarafsız kalmaya çalışırlar.
değer odaklanın ziyade ihtiyaç

Çok yaygın bir maaş müzakere hata gerçekten ihtiyaç duyduğunuz veya değer ve değer muhtemel işverene olmaktan ziyade hak ne hissettiğini üzerinde duruluyor.

Işverenler için maaşın ipotek ya da öğrenci kredisi ödemeleri ve hatta yaşam giderleri olmayacağı umurumda değil. Eğer bir iş sağlamak müzakere planı mı organizasyon için değeri net bir gösteri ile birlikte (sonraki hata bakınız) katı çalışmaya dayandığı yok. Hiç maaş belli bir miktar gerektirir işveren söyleme.
iyi çalışma ve müzakere hazırlık olmalı

sayıda ve çeşitte erişilebilir online maaş kaynakları bazı üst sitelerden meslek kuruluşları ile, pazar değerini bilmek değil, iş arayan olarak sizin için hiçbir bahane yok.

Tabii ki, ayrıca müstakbel işveren tarihsel maaş düzeyleri, müzakere politikaları, performans değerlendirme üzerinde araştırma yapmak için girişim gerekir.

Eğer maaş pazarlık istemiyorum karar bile, size hizmet için pazar daha iyi anlaşılması ve bu pazarda değeri olacak.
maaş aralığı çok erken yapmayın

Artık sen, sen var daha fazla güç bekleyin. Lakin süreç içinde erken atlamak ve maaş ve tazminat hakkında sormak birçok iş arayanlar vardır.

maaş konuşma için ideal zaman son aday ayakta olmasıdır ve iş sağlamak olsun. Eğer maaş konusunda çok daha fazla özellikleri sorabilirsiniz verirken bu noktada, ikramiyeler, komisyonlar, sağlık sigortası ve diğer Perks.

sürecinde daha önce herhangi bir noktada sorulması ve de nakit odaklı olarak algılanır olabileceğini de kabul etmeye istekli olacağını ortaya çıkarmak zorunda size yol açabilir.
iş teklifi kabul ettiğin için zaman ayırın

Iş arama günümüzde nihayet Haftalar sonra bu teklif (ve bazı durumlarda, ay olarak), bu noktada doğru kabul etmek istediğiniz olağandışı değil almak zaman, ve artık daha uzun sürüyor.

ve size bakarak gelecekteki patronunuz veya İK direktörü basıncı dışarı - Ama bu bile çok iyi teklifler size açık kafa varken gözden geçirilmelidir.

Çoğu işveren bir hafta genellikle gün bir dizi iş teklifi düşünmek için biraz zaman vermeye hazırız. Size bu yüzden iş ve iş sizin için sağlar ve bunu gerektiğini düşünüyorsanız daha iyi sağlamak için müzakere düşünün olduğundan emin olmak için bu gücü kullanmak, işverenin sizi seçti, çünkü sadece en gücüne sahip iş teklifi gelince's daha iyi.

Sadece size seçim yapmak ettik süre olduğu için sormak ne miktar zaman unutmayın.
iş teklifi azalan önce zaman ayırın

Birçok iş arayanların iş işveren ve beklenenden çok daha düşük bir maaş teklifi son derece hızlı zaman birçok durumda size teklifi reddeden doğru olacağını iken, bu düpedüz onu reddetmeden önce dikkate alınması gereken süre istemek için en iyi hala teklifi reddetmek.

para ortalamasının çok altında basitçe ise, ancak seçim olabilir sağlamak reddedin. Bununla birlikte, teklif olarak büyük iyi ama adil değil eğer daha yakın bir avantaj bakmak almak istiyorum gibi.
Büyük bir hata tüm tazminat paketi bakmadan benim çok hızlı bir iş teklifi azalıyor çok yapılır. Örneğin, düşük maaşlar bazı firmaların büyük ikramiye veya hisse senedi opsiyonları teklif veya sağlık sigortasının tüm giderleri ödemek.

Bunu daha da güçlü hale sağlamak için bir veya iki unsurdan müzakere edebilecektir gerektiğini de unutmayın.
karşı teklif olarak çok fazla değişiklik istemeyin

Eğer iş içinde güçlü bir ilgi varsa, aynı zamanda işveren, ama gerçekten harika bir seçimdir teklif size bir karşı teklif teklif verme düşünebilirsiniz, beklenen bir şey değildir.

sen bu işi her açıdan müzakere edemez; Bir counterproposal yapmak için sadece bir ya da iki en önemli unsurları almak gerekir unutmayın belirlemek gerekir. maaş çok düşükse, bir karşı teklif bu yönü üzerinde odaklanmaktadır.

Eğer firma (ekstra tatil süresi, daha önceki performans değerlendirmeleri gibi bonus, yer değiştirme masrafları imzalama) bir teklif diğer terimlerden bazıları değiştirerek odaklanmak, daha sonra maaş müzakere olmayacak biliyorum.

Sadece tüm teklif pazarlık girişiminde unutmayın ki, siz, dikkatli bir şekilde 1 ya da iki savaş seçmek için araştırma yapmak ve kısa bir counterproposal yazmak gerekir.
Maaş Müzakereler almayın Şahsen

Ne olursa olsun bu süreçte yapmak, her zaman görüşmeleri yürüten profesyonel muaftır. İşveren size bir teklif yaptı, o zaman bu size ya da beklediğimiz gibi olmasa bile, kendi seçtikleri, bu yüzden bile müzakerelerin bir teklif aldım unutmayın, ya da hiçbir yerde kötü gitmesi durumunda pozisyon için finalist konum hak kazanmıştır.

Ve görüşmeler işveren size hiçbir köprüleri yakmak isteyen çünkü bir kez fırsat için daha fazla teşekkür nezaketle üzerinde ve aynı zamanda işveren arasında geçiş kırarsa.
Yazılı Final Teklif İsteme

her şey dedi sonra ve yürütülen ve bir iş kabul edilebilir bulmak sağlamak aldık, yapmanız gereken son şey yazılı olarak son teklif istemektir.

Hiçbir meşru işveren yazılı olarak sunmak koyarak sorunları olacaktır. İsteğiniz reddedilirse bir şeyin tamamen yanlış olduğunu belirten bir Ana kırmızı bayrak olarak götürün.

Bu Top 10 Maaş Müzakere İpuçları teklif iş sırasında daha fazla yardım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder