30 Kasım 2010 Salı

londrada güzel giyim

Ben o üniversitede iken Londra'da birkaç yıl geçirdim bu arkadaşım var. Biraz az 10 yıl sonra, hâlâ orada onu sene anıları konuşur. Ona göre, hayatının en iyi zamanıydı. bir şans verildiğinde, ben o uçağa memnuniyetle hop ve iyi bir geri gidin eminim. Ona Londra hayalleri vardır - birçok kişi gibi, ben eminim.

Ve Londra rüyalar konuşan bir film aynı başlıklı aslında yoktur. London Dreams ünlü yönetmen Vipul Şah tarafından yönetilmektedir. Film meraklıları - özellikle de Bollywood kreasyonları için özel bir yakınlığı var olanlar - Singh Kinng olan büyük bir hit arkasında olarak bu isim tanıyacağını. aynı zamanda Bollywood ve İngiliz film endüstrisi arasında yapılan anlaşma başlattı gibi bu film tarihinin yapıyor. Onlar İngiliz film yapımcıları ile işbirliği yapmak istiyorsanız antlaşma Hint film yapımcıları İngiliz kaynaklara kolay erişim sağlar. bir tartışılabilir noktası olabilecek olsa da, çok sayıda ve Bollywood düşünün İngiliz film endüstrisinin sadece Hollywood ikinci olmak.

NDTVMovies arası antlaşma hakkında daha fazlası:

    "En onlar olmayan bir Konsey vardı, özellikle de pek mümkün olacaktır: kültürünün İngiliz hükümetinin bölüm ekleyerek, antlaşma olmadan, ortak yapımlar vergi indirimi hak kazanmak için bir" İngiliz kültür testi "geçmesi gerektiğini söyledi Hintçe veya Tamil gibi Avrupa dili. "

    "Antlaşma co-Bu test atlamasına filmleri sağlar. Bu da her iki ülkede de ulusal statüsü demektir. Ve bu onların yeni İngiltere'nin vergi indirimi erişebilmesi anlamına gelir - Dünyanın en cömert ve rekabetçi vergi kabartmaları biri, "bir bölüm sözcüsü söyledi.

    Antlaşma da catering kostümleri kadar her şeyi ile film yapımcıları destek İngiliz-Hint tedarikçiler dahil spin-off işletmelere bir dizi destek bekleniyor, film ve İngiliz turizm sektörüne göstermek olasılıkla İngiliz-Hint ait sinemalar.

    "Daha sen olacağım esnek, daha geniş your base, ekonomik zorluk içinde." Follet İngiltere olarak anlaşmanın ekonomik değeri işaret söyleyerek, bir durgunluk yüzleri

Bu kesinlikle Hindistan film endüstrisinde devrim yaratacak ve onlar şimdi var daha onları daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı. Onu değil, önümüzdeki yıllarda sabırsızlıkla beklenen bir şey mi?

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder