17 Ocak 2011 Pazartesi

iddaa aşağıdaki maç yüzünden yattı

Dirk Kuyt ceza sürgün bölgesi sadece dört puan üzerinde her iki taraf bırakarak, Everton ile Merseyside derbisinde Liverpool beraberlik aldı.

Tim Howard Kuyt bir çift kaydetmek yaptıktan sonra Raul Meireles 18-yarda sürücü ile puanlama açtı.

Ziyaretçiler Jermaine Beckford öncesinde yakın mesafeden dakika sonra onları ateş püskürdü önce Sylvain Distin geri görevde başlı zaman eşitledi.

Ama Howard takıldı Maxi Rodriguez kutusunda, Kuyt seviyesine ateş zaman.

Kenny Dalglish Anfield döndükten ile aşımı 20 yıl içinde ilk kez Liverpool yöneticisi olarak, sen bir sahnede yorumu ile doruğa öncesinde derby çatışma beklentisi bir hava vardı kazdık I'll Never Walk Alone önce kick-off.

Oynamak için tıkla

Oynamak için tıkla

Fanların destek Liverpool takımı kaldırdı - Dalglish

Ancak, değiştirilmesi olan Roy Hodgson, Dalglish dönüşü tam ve Manchester United tarafından bir FA Cup yenilgi ile, şimdiye kadar planına göre kalkmıştır bir hafta içinde Blackpool elinde humbling.

Everton ise, sadece iki kez 18 Premier League ziyaretlerinde kazanan, geçmişte Anfield mücadele etti. Ama bu değişimin öne sürdü geç Toffees 'formunu, son altı maçta Manchester City ve Tottenham dayak sahip.

Yerel erkek olmadan Steven Gerrard (asma) ve derby Merseyside 215 için Jamie Carragher (yaralı), bir Liverpool forması yaptığı ikinci lig başlamak için Wirral doğumlu Jay spearing dahil ederek bir sürpriz yaylı Dalglish.

Ve Leiva Lucas ve Meireles, ileri yağmalamak ve Fernando Torres yardımcı ikincisi izin ile birlikte bir mücadeleci merkezi orta saha üçlüsü oynayan Liverpool içine 22 yaşındaki enjekte enerji.

Torres, Liverpool için yaptığı 100 lig görünüm verme, neredeyse ev tarafı bir rüya start verdi ama sadece dokuz saniye sonra Howard kollarına onun açılı sürücü ateşledi.

İspanyol sonrası vurdu besbelli ruh ve sonrası sadece genişliği o bölgeye Distin, patlama haddelenmiş ve onun sol ayak ama onun maşası çaba için kesilen ince bir solo çaba aşağıdaki puanlama açılış onu durdurdu 16 dakika sonra oldu ve Kuyt rebound üzerinden düşmüştür.

soldan Glen Johnson'ın çapraz Kuyt ile hedefine doğru gitmekte olduğu zaman taraf arasında küçük, Liverpool 28 dakika sonra yol aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder